Norwegian English French German Italian Russian Spanish

Vårt nyhetsbrev

Print

Cintropur TRIO UV-filter
Vannsterilisering med UV-stråling har kommet på markedet de senere årene. Teknikken bruker 253,7 nm UV-lys, som er en naturlig del av solstrålespekteret. I filteret blir strålene produsert med mye høyere intensitet enn sollys, slik at det egner seg for vannsterilisering. Denne spesielle desinfeksjonsmetoden utraderer en rekke mikrober, inkludert bakterier, virus og parasitter. Metoden har ingen negative virkninger på miljøet. UV-behandling er en ideell metode for å fjerne mikroorganismer fra vann og dermed gjøre det drikkbart og sikkert.

trio uv40w

Read more: Godt vann i helse huset
 
Print

Du vil ha godt, helsefremmende vann har du fått riktig informasjon?
main qimg 2e8a800d66654909657005598e4dd881
Godt vann en forutsetning for god helse.
Likevel finnes det mye feilinformasjon om vann og vannrensere, vannfilter og kriteriene for godt vann. Ønsker du mer dybdeinformasjon og forskningsreferanser, kan du kontakte Uno Vita AS (salg(@)unovita.com). Av alle cellenes molekyler er 99% vannmolekyler; kroppen er med andre ord en vannbeholder. Det er essensielt for alle livsprosesser at vannet har god kvalitet og at du drikker nok. Vann med høy ladning/energi danner strukturer som kalles EZ-vann (H302).

Read more: Du vil ha godt, helsefremmende vann – har du fått riktig informasjon?
 
Print

Godt vann - en forutsetning for god helse

dreamstime m 225978SMALL

Skyll ut avfall før det gjør skade

 I vårt samfunn brukes det i dag over ½ million giftstoffer. En gjennomsnittlig vestlig borger har minst 300-400 hundre av dem i kroppen. Vi vet at det er en dramatisk økning av kroniske nyresykdommer i mange vestlige land. Nyrene kan bli skadet av for mye giftstoffer, en rekke medisiner og alle former for stress. Mangler de nok rent vann kan tilstanden bli kritisk.

Read more: Godt vann en fortusetning for god helse
 
Print

Svartfrøolje (Nigella sativa )
Black-Cumin-seeds-in-white-bowl

Ren, økologisk og skånsomt presset svartfrøolje (eng.: black cucumin seed oil) har så vidt mange helsefremmende effekter at den bør inngå i en topp 10-liste over tilskudd du bør ta. Vokser vilt i deler av Asia, Afrika og Europa og kan dyrkes i Norge. Vær klar over at ikke alle svartfrøoljeprodukter er rene og er produsert på en optimal måte. Det er derfor viktig å velge en god produsent. Riktig produsert svartfrøolje har lang varighet.

Read more: Svartfrøolje ett tilskudd for alle
 
Print

Smerter er et elektrisk problem

15482591 s
Smertelidelser rammer de fleste. De utløsende årsakene kan være mange, fra stress/depresjoner til fysiske skader, men fysiologisk sett er det mer ensartet. Et smertesignal blir sendt fra et nervefiber (for eksempel i foten), videre opp i ryggsøylen og til hjernen der meldingen blir mottatt.

Read more: Smerter er et elektrisk problem
 

Page 1 of 2