Norwegian English French German Italian Russian Spanish

Vårt nyhetsbrev

Print

Stilling ledig hos Uno Vita AS - Klinikk for Integrert Medisin

 

 jpg1

 Ønsker du å være en del av teamet hos Uno Vita AS - Klinikk for integrert medisin? 

 

Read more: Stilling ledig hos Uno Vita AS - Klinikk for Integrert Medisin
 
Print

Klinikk for Integrert Medisin: praksisplass med utviklingspotensial

shutterstock 83627299

Klinikken er unik i sitt slag i Norge og arbeider med framtidens medisinske metoder innen energi, elektro, – og integrert medisin. Ønsker du å lære og bidra til framveksten av nye, dokumenterte behandlingsmetoder, er vår klinikk rett sted til rett tid. Vi skal nå ansette flere kvalifiserte medarbeidere som vil få opplæring i temaer som elektromedisin og integrert medisinsk tekning. Jobben og praksisplassen vil utvikle seg til det du brenner mest for fordi man gjør det best når man arbeider med det man liker best. I starten ønsker vi at du deltar på alle nivåer i en liten bedrift i vekst, med mulighet for spesialisering som behandler eller en framtidig leder. Du kan være medisinstudent, akupunktør, fysioterapeut eller ha annen helsefaglig relevant utdanning.

 

Read more: Jobb hos Uno Vita AS
 
Print


Immune-System-Natural-Detox

Virus og patogener avvises lettere av en kropp i balanse

Om behandlingskonseptet.

Uno Vitas Klinikk for integrert medisin tilbyr en medisinsk behandling, som kombinerer en skolemedisinsk forståelse med avansert komplementær medisin. Konseptet er unikt i Norge. Vi bruker fem ulike målinger for å kartlegge kroppens elektriske status, noe som gir en god oversikt om hvordan kroppen fungerer. Målingene foretas utenfor kroppen, er presise og skånsomme. Behandlingen består primært av elektromedisinsk stimulans med mikrostrømmer, en teknikk som er godt dokumentert internasjonalt. Klinikken gir råd om tilpasset individuelt kosthold, kosttilskudd og trening når ønskelig.  Utstyret som benyttes i behandlingen, er internasjonalt godkjent til medisinsk bruk, og anbefalinger om kosthold og kosttilskudd har et solid vitenskapelig fundament. 

Read more: Banebrytende behandling styrker kroppens evne til selvhelbredelse
 
Print

Prisliste - Klinikk for Integrert Medisin - 2018 

Read more: Prisliste standard
 
Print

Naturlig frisk med integrert medisin

Klinikk for integrert medisin (KIM) benytter moderne, medisinsk CE-godkjente elektromedisinske apparater som understøtter naturlig helbredelse.

shutterstock 184317614 web

Read more: Klinikk for integrert medisin