med et tydelig emne øverst og din ko" />

Norwegian English French German Italian Russian Spanish

Vårt nyhetsbrev

Utskrift

Uno Vita og Klinikken for integrert medisin opplever kraftig pågang for tiden
Vi beklager sene tilbakemeldinger og ber om forståelse for dette, vi er et selskap i vekst og det er sommer. Vi anbefaler deg å sende e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med et tydelig emne øverst og din komplett kontaktinformasjon så skal vi håndtere saken så raskt vi kan. Vi har begrenset mulighet til å besvare telefoner frem til uke 27 hvor kontoret er betjent (4-8 jul)


Uno Vita og nettbutikken har begrenset kapasitet i juni og juli.

Vi vil forsøk etter beste evne å sørge for at våre kunder skal få levert sine varer forsinkelser. Vi har redusert bemanning fra 20.6 til 4.7. Vi er stengt fra 25.7 til 1.8 og det bli ikke sent ut varer i dette tidsrommet. Varer som ikke er ankommet lager eller sendt før 23.6 vil sendes ut første uken i juli (dvs. 4-7 juli).


Klinikk for integrert medisin holder stengt 23.6 til 1.7 og fra 11.7 til 1.8
Det er noen ledige timer frem til dette samt muligheter for behandling uke 27 (4-8 juli), før vi starter opp for fult 1. august.

Telefoner til 22 091880 blir automatisk satt over til mobil i arbeidstiden (10-15 hverdager)

Nettbutikken vil bli oppgradert i sommer og vi forventer å kunne tilby bedre service, enklere handel mm fra august 2016.

Vi ønsker deg og dine en riktig god sommer