Norwegian English French German Italian Russian Spanish

Vårt nyhetsbrev

Utskrift

 

Menneskeskapt stråling
en voksende trussel mot vår helse!

Det byttes ut trådløse nett i en ufattelig hastighet uten noen «føre var»-restriksjoner i vårt land. Smart-metere (AMS), nye 5G-nett, og en stadig økende mengde sendere og mottakere, oversvømmer oss med elektromagnetiske bølger og felt (EMF), som det er god grunn å bekymre seg over.

Teleselskapene, produsenter av trådløs teknologi, energiselskapene (med sine nye «smart-metere» eller AMS målere), våpen- og deler av IT-industrien, har lenge forsøkt å formidle at ikke-ioniserende stråling (NIR) er ufarlig for mennesker. Dette inkluderer høyfrekvent radio (trådløs stråling), lavfrekvente elektriske felter (fra el-nettet og ulike elektriske apparater), og høyspentledninger. Sistnevnte omtales ofte som ekstremt lavfrekvente felt, og industrien er mindre opptatt av å argumentere for at dette er ufarlig, da det er en rekke studier langt tilbake i tid som viser klar sammenheng mellom ulike kreftsykdommer for de som oppholder seg lenge i nærheten av disse. På tross av industrienes forsøk på å skape tvil om forskningsresultater, står følgende fakta i en grell kontrast til deres «mobiltelefonsamtaler er ikke farlig» og liknende påstander. Nedenfor nevnes noen gode grunner (studier) til å beskytte seg, og forsøke å redusere eksponeringen. Dette er bare et utdrag men utgjør til sammen over 5000 studier, det burde være nok for de fleste.

1971 – Den amerikanske marinens medisinske forskningssenter analyserer 2300 studier på elektromagnetiske felt og konkluderer med at langvarig eksponerer er helseskadelig. Det amerikanske forsvaret bruker trådløsteknologi som våpen i likhet med Russland, som man vet brukte mobilstråling som våpen mot den amerikanske ambassaden i Moskva fra 1953 til 1976. Dette er med andre ord ikke nytt for våre beslutningstakere. Faktum er heller at dette er «upopulær» informasjon for de som lever av teknologiene.

2011 – WHO (verdens helseorganisasjon) klassifiserer elektromagnetiske felt som mulig kreftfremkallende i samme kategori som bly og eksos
2012 – 
Bioinitative report 2012 konkluderer (komprimert): 1800 studier viser negative effekter av EMF på DNA, stressproteiner, forstyrret melantonin produksjon, forgiftningseffekter i nervesystemet. Kreftfremkallende effekter hos mennesker. Effekter på utvikling av hjernen og kranial-bein hos avkom av dyr som er utsatt for mobiltelefonstråling under graviditet. Dette er bare et øyeblikksbilde av bevisene som presenteres i BioInitiative 2012 oppdatert rapport.

2016 – Artikkel av forskeren (Martin L Pall); Svake elektromagnetiske felt (EMF) produserer psykiatriske effekter, inkludert depresjon.


Klikk på bildet og se video!

2016 – Microwave News – Det amerikanske toksiologiprogrammet (NTP) mai annonserte NTP at hannrotter utsatt for mobiltelefonstråling utviklet høyere kreftnivåer. Den samme mikrobølgestrålingen som førte til at hanrotter utviklet hjernesvulster, forårsaket også DNA-endringer i hjernen.  NTP-resultatene gir "sterkt bevis for genetisk påvirkning fra mobiltelefonstråling", forteller Ron Melnick, Microwave News.

2016 – Science Direct – Studien om mannlig fertilitet viser at mobiltelefon i lommen reduserer sædkvalitet og bidrar til infertilitet.

2017 – Arkivet for fysisk forskning. Kan ikke-ioniserende stråling (NIR) forårsake kreft? Konklusjonen: Av 100 studier viste 93 at NIR påførte biologiske systemer økt oksidativt stress som kan bidra til utviklingen av sykdom, også alvorlig sykdom som kreft. Av 110 studier på lavfrekvente elektromagnetiske felt viste 97 (84%) rapporterte effekter som inkluderer oksidativ skade, inkludert DNA-og nevrologisk skade; apoptose (celledød); endret antioksidant enzymaktivitet; og endret immunsystemrespons. Tilskudd med antioksidanter (Zn, Se, C-vitamin og melatonin) reduserte skadelige effekter av ELF-EMF. Det empiriske beviset viser tydelig at NIR er kreftfremkallende, til tross for at det ikke har nok energi til å bryte kjemiske bindinger. Det internasjonale styret for kreftforskning må endre betegnelsen av både ELF og RFR fra klasse 2b "mulig kreftfremkallende" til minst et 2a - sannsynlig "kreftfremkallende".

2018 – Science Direct – Vi går mot utbygging av 5G-nett, kan det skape helseproblemer?
Komprimert sammendrag. Spredningen av radiofrekvens-elektromagnetiske felt (EMF) øker. EMF fremmer oksidativt stress, en tilstand som er involvert i kreftutbrudd, i flere akutte og kroniske sykdommer. WHO ved IARC har klassifisert EMF som "mulig kreftfremkallende for mennesker", og nyere studier indikerer mulige reproduktive, metabolske og nevrologiske effekter som også kan endre bakteriell antibiotika resistens. I dette utviklende scenariet, selv om de biologiske effektene av 5G-kommunikasjonssystemer er svært lite undersøkt, har en internasjonal handlingsplan for utvikling av 5G-nettverk startet, med en kommende økning i enheter og tetthet av små celler, og med fremtidig bruk av millimeter bølger (MMW). Foreløpige observasjoner viste at MMW øker hudtemperaturen, endrer genuttrykk, fremmer celleproliferasjon og syntese av proteiner knyttet til oksidativt stress, inflammatoriske og metabolske prosesser, kan forårsake okulære skader, påvirke neuro-muskulær dynamikk. Ytterligere studier er nødvendig for å bedre og selvstendig undersøke helseeffekter av RF-EMF generelt og av MMW spesielt. Tilsvarende funn synes imidlertid tilstrekkelig til å demonstrere eksistensen av biomedisinske effekter, å påberope seg forsiktighetsprinsippet, å definere eksponerte fag som potensielt sårbare og å revidere eksisterende grenser.


HAARP som står for «High Frequency Active Auroral Research Program» ble opprettet av den amerikanske regjeringen i 1993, og drives av US Air Force og US Navy. Systemet pøser ut enorme mengder mikrobølgestråling for å manipulere ionosfæren. Årsaken i følge offisielle kilder er for å manipulere været og forske på mulige kommunikasfordeler. Mange er svært skeptiske til at Norge og mange andre land er involvert i denne aktiviteten, som kan ha en rekke implikasjoner på vår helse, jordens vær og klima, og kan misbrukes til militære formål. Mistanken virker berettiget når man ser hvem som eier fasilitetene.

Videosnutt produsert av motstandere av smart-meter er verd å se. Klikk her!

Har du lest bruksvilkårene på din mobiltelefon før du begynte å bruke den?

De fleste mobilselskapene gjør det klart at du ikke må holde mobiltelefonen inntil kroppen og/eller hodet. Det vet det er skadelig, så de forsøker å redusere risikoen for erstatningsansvar.

Uno Vita AS driver Klinikk for integrert medisin, vi selger helsefremmende produkter, vi tilbyr ulike former for strålingsbeskyttelse og skjerming, måleapparater og medisinsk utstyr. Vi gir gjerne råd på forespørsel til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. (bruk helst et emne: Spørsmål om stråling og dato), samt konkrete spørsmål så langt mulig.

Mørkefeltmikroskopi bilde av blodet før WiFi   Bildet tatt etter 15 minutter nær router

Vi anbefaler og i forkant lese følgende to artikler publisert på www.unovita.com:
Menneskeskapt elektromagnetisk stråling kan gi alvorlige negative helseeffekter
Innsikt omkring effekter av elektromagnetisk stråling

I tillegg kommer det stadig nye og gode artikler om stråling (både helseeffekter ved bruk av apparater og negative effekter fra bl.a. mobilstråling) på Helsemagasinets vitenskap og fornufts hjemmesider (vof.no) som kan anbefales. Etter å ha lest ovennevnte to artikler blir det lettere å ta valg, og kanskje stille konkrete spørsmål.
Gode produkter og løsninger kan du/dere se på i vår nettbutikk (flere nyheter kommer forløpende). Klikk 
her! Legg merke til at det til venstre i menyen er to kategorier beskyttelse.

Elektromagnetiske miljøforbedringer
Skjerming mot elektromagnetiske felt
Måleapparater finner du her! Kategorier ser du til venstre.


Fra atomer til DNA til celler til organer til kropp til jord og univers, er vi elektriske 

Ingen ioner (mineraler/elektrolytter, oksygen, vann...) kan bevege seg i kroppen uten elektrisk ladning. Elektromagnetisme er både "godt og vondt", vi er avhengig av en naturlig god elektromagnetisk balanse og forekomst av naturlige frekvenser fra omgivelsene som Schumann resonanse (7.83 Hz)


Elektromagnetisme omfatter alle fysiske objekter vi kjenner, og er en essensiell del av livet på alle nivå
 

 
Share
Tweet
Forward
God elektromagnetisme 
Naturlige frekvenser og elektrisk balanse via medisinsk godkjente apparater
 
 

TimeWaver Home mikrostrømterapi

Lett å bruke, mange positive bruker erfaringer, ferdig programmer for ulike helseutfordringer, kan brukes av alle. Medisinsk CE-godkjente TimeWaver home er et allsidig, elektromedisinsk apparat for hjemmebruk. Mikrostrømmer har mange effekter, inkludert følgende:

- Bedrer oksygendistribusjonen i kroppen
- Øker cellenes ATP-produksjon
- Raskere reparasjon av skadd vev
- Bedret mikrosirkulasjon
- Reduksjon av smerter og smertetilstander
- Reduksjon av stress og økt velvære generelt

Les mer her!

 

ALMAG-01 kontinuerlig pulserende magnetfelt terapi

Svært enkelt i brukt, ypperlig for smerter, vonde ledd, dårlig sirkulasjon, lav energi med mer. Les mer her!

 

ALMAG-2 kontinuerlig pulserende magnetfelt terapi

Almag 2 er profesjonelt PEMF system med svært gode spesifikasjoner og mange muligheter. Det har som alle Elamed produktene medisinsk godkjenning og kan brukes av profesjonelle (leger, behandleree, klinikker) men også hjemme for deg som trenger profesjonell behandling over til. Brukermanualen er på Engelsk. PEMF (pulserende magnetfelt terapi er svært godt dokumentert og kan bidra til bedring av en rekke lidelser, les gjerne forskning her). Les om produktet her!

Ny forskning viser at PEMF også KAN være effektivt som terapi eller støtteterapi ved ulike kreftformer, dette er kun til informasjon for de som ønsker å lese forskningen. Uno Vita hevder ikke at PEMF kan kurere kreft. Se oppsummeringen på Pub Med her!

 


LASPOT laserterapiklokke

Laspot lasterterapiklokke et profesjonelt CE-godkjent lasterterapi instrument. Kan gi en rekke helsefordeler og bl.a.:

 • Bedrer mikrosirkulasjonen (blodsirkulasjonen i kroppen)
 • Gjør blodet mer flytende (motvirker dermed hjerteinfarkt, blodpropper mm)
 • Reduserer triglyseridnivået i blod (fett) og regulerer kolesterolnivået
 • Motvirker skader av diabetes
 • Motvirker hjerte- og karsykdom
 • Motvirker sykdommer i luftveiene, tett nese og relaterte tilstander (bihulebetennelse, akutte og kroniske betennelser i neseslimhinnen)
 • Kan bidra til reduksjon av blodtrykk, bedre blodsukker balanse, svimmelhet og søvnproblemer
 • Kan via bedre oksygentransport og bedre stoffskifte gi økt energi og velvære
Les mer her!

Laspot håndholdt laser – moderne fysioterapi

Praktisk, enkel i bruk og effektiv. Apparat er utviklet for ulike smertetilstander som smerter i nakken, ryggen, skuldre og knær, leddgikt og treningssmerter. Bruk av den medisinsk godkjente laseren kan ha positiv effekt på flere andre tilstander, bla.:Betennelser i hoften /pelvis
 • Mindre smerter og vondt
 • Bedre blodsirkulasjon
 • Bedre oksygenering av vev
 • Motvirker betennelser
Les mer her!

Laspot håndholdt multifarge laser/lys terapi

Praktisk, enkel i bruk og effektiv. Kombinasjonslaseren gir et utvidet bruksområde. I tillegg til smertelindringseffekter som den røde laseren får man også antiinflammatoriske effekter fra det blå lyset. Blått lys kan også bidra til sårheling, aktivere telomerase (anti-aldring) mm. Det gule lyset bidrar til avgifting, har antidepressive effekter og kan øke ATP produksjon slik at cellene kan helbrede seg selv. Ønsker man en ren terapilaser i forhold til smerter anbefales den røde.
Les mer her!
Share
Tweet
Forward
 

Sjøgata 15, 1516 Moss – Tlf. 22 09 18 80 (telefontid kl. 10 – 15 hverdager)

Copyright © 2018 Uno Vita AS, All rights reserved.