Norwegian English French German Italian Russian Spanish

Vårt nyhetsbrev

Utskrift

Magnesium er essensielt for din helse!

header

home-magnesiummangel  home-beutung    home-dosierung

Magnesium er et mineral som brukes av alle organer i kroppen din, spesielt hjertet, muskler, og nyrene. Hvis du lider av en uforklarlig tretthet eller svakhet, unormal hjerterytme, muskelkramper eller rykninger kan dette skyldes magnesium mangel. Anslag tyder på at så mye som 80 % av oss mangler magnesium. Magnesium inngår mer enn 300 forskjellige enzymer i kroppen og spiller en viktig rolle i kroppens avgiftningsprosesser. Forbedret avgiftning bidrar til å forebygge mot skader fra miljøgifter, tungmetaller og andre giftstoffer.

Knipsel periodiek systeemkopie ret

Magnesium er nødvendig for:

Energiproduksjon (aktivere ATP)
Normal muskel -og nervefunksjon
Fordøyelse av proteiner, karbohydrater og fett
Er nødvendig for å produsere hormoner/nevrotransmittere som serotonin


I boken The Magnesium Miracle av Dr. Dean viser hun til 22 sykdommer/helseproblemer, som har dokumentert sammenheng med magnesium mangel. Gjelder bl.a.:
Angst og panikkanfall
Astma

Blodpropp
Tarmsykdommer
Depresjon
Avgiftningsproblematikk
Diabetes
Utmattelse
Hjertesykdom
Høyt blodtrykk
Ustabilt blodsukker
Søvnløshet
Nyresykdom
Leversykdom
Migrene
Muskel forhold (fibromyalgi, kramper, kroniske ryggsmerter, etc.) nerveproblemer
Tannråte
Kreft


  • Tidlige tegn på magnesiummangel inkluderer dårlig matlyst, hodepine, kvalme, tretthet og svakhet. Giftstoffer i mat, vann og luft, stress, kaffe, brus og mange andre kilder stjeler magnesium fra kroppen din. Magnesium er viktig for å bygge ben,  og er essensielt å ta sammen med D3, K2 og kalsium (for de som mangler det, de fleste har for mye kalsium).

Dia kidneys and Sweatglands

Magnesium er vanskelig å ta opp og få nok 

home-magnesiumbedarf

Vi anbefaler derfor Magnesium Olje (kan klø litt) eller litt mindre konsentrerte, men mer behagelige Magnesium Gel (mer egnet for massasje). Smør deg gjerne godt morgen og kveld på armer, nakke, stive muskler men ikke på åpne sår eller spesielt sårbar hud.

logo

source map - zechstein inside

 Zechstein leverer 100% ren magnesiumklorid i vann fra kilde under havbunnen

Oralt (via munnen) er det optimalt med en blanding av flere former for magnesium (man kan også godt ta litt av den rene Magnesium Oljen (over 200 millioner år urørt og helt ren)  i vann, men tar du mye blir du fort løs i maven) da det er vanskelig å ta opp. Den beste kombinasjonen vi har sett (det finnes sikkert andre) Life Extensions Mix tabletter. Det er et fantastisk multivitamin, mineral og mikronæringsstoff tilskudd så da får du det meste du trenger av tilskudd i en boks. Anbefales!

 

Uno-Vita

Uno Vita AS - Klinikk for Integrert Medisin 


hjemmeside: www.unovita.com Nettbutikk: shop.unovita.com

Copyright © 2015 Uno Vita AS - All rights reserved - ®