Norwegian English French German Italian Russian Spanish

Vårt nyhetsbrev

Utskrift

Klinikk for Integrert Medisin - Moss

Neste generasjons medisin bortenfor biokjemi og dagens forståelse av ”sykdom”.

173119891


Hva er integrert medisin? Integrert medisin kombinerer skolemedisinske terapier, komplementære og alternative medisinske terapier, som det finnes vitenskapelig solid dokumentasjon for omkring sikkerhet og effektivitet. 

UnoVita pyramide 2 

Integrert behandling styrker ditt immunsystem og din evne til egenhelbredelse

Oppstart, målinger, evaluering, diagnose – hvordan vet vi hva vi skal gjøre?

Klinikk for Integrert Medisin (KIM) benytter vi en serie elektriske målinger av kroppen og hvordan den arbeider (tilpasset etter behov). Skolemedisinske tradisjonelle målinger i Norge inkluderer også måling av kroppens elektriske signaler, slik som elektrokardiografi (EKG), elektroencefalografi (EEG), magnetisk resonans (MR), og mammografi (røntgen undersøkelse) osv. Vår klinikk besitter en rekke apparater som pr. i dag ikke finnes andre steder i Norge, som kan gi oss en dypere innsikt i årsakene til helseproblemer enn ovennevnte apparater. Når vi kombinerer denne kunnskapen med en tradisjonell skolemedisinsk diagnose, får vi en unik innsikt i din helsetilstand. Du må nesten «se det før du tror det»! Første time hos oss er vanligvis en dobbelttime (to fulle timer) der vi avslutter målinger og evaluering med en kort førstegangsbehandling. Vi gir ingen konkret diagnose, men en muntlig tilstandsrapport, som gir begge parter nødvendig informasjon til å planlegge og gjennomføre et behandlingsforløp.

 

Bilde1 

Behandlingsforløp.

Les detaljer om behandlingsforløpet i dokumentet; "Behandlingsforløp i korte trekk ved Klinikk for integrert medisin (KIM) i Oslo" (klikk her)!

Nanopuls

Les dette i tillegg til behandlingsforløpet!
Når du leser dokumentet om behandlingsforløpet, tenker vi det er viktig at du forstår at vi ønsker å bidra til at du kan ta i mot behandlingen på det «stedet» der du er i livet og i forhold til din situasjon. Omfanget av vår felles innsats for din helse må være i tråd med dine ønsker og muligheter:

A: «Full pakke» – inkludert kosthold, tilskudd og om nødvendig et lengre behandlingsforløp

Noen har ønske og kapasitet til et en fullstendig omlegging av rutiner, mat og kosttilskudd, samt ta hyppige behandlinger i en periode. Dette for å kunne oppnå gode resultater når helseproblemene er blitt kroniske eller svært begrensende for din livskvalitet. Andre tar «full pakke»-tilnærmingen fordi de ønsker optimal helse, å motvirke aldring, driver toppidrett eller rett og slett ønsker å investere i sin helse med et langsiktig forebyggende perspektiv.

 

B: Elektromedisinsk måling & behandling, samt basistilskudd for å understøtte behandlingen
Les; Banebrytende behandling styrker kroppens evne til selvhelbredelse (klikk her) for bedre forståelse av hvilke muligheter vår viktigste behandlingsmetode gir. «Full pakke» og alle andre behandlingsalternativer inneholder alltid elektromedisinske stimuli da det er den enkeltbehandlingen som er mest effektiv av alt vi kjenner til.

 

C: Elektromedisinsk behandling etter behov uten spesiell oppfølging
Kan egne seg godt for deg som «kan alt» om helse, er godt kjent med lavkarbodiett og tilskudd og kun ønsker «det manglende leddet» nemlig elektrisk stimulering av kroppen i forhold til smerteproblematikk, lite energi, svekket immunsystem, ytelse og mye mer (les mer her).

Uno Vita AS & Klinikk for Integrert Medisin

Sjøgata 15, 1516 Moss – Tlf. 22 091880
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 
Nettside: www.unovita.com
Nettbutikk: shop.unovita.com
Facebook: Klikk her!

Anbefalte lenker og lesning:

Uno Vitas egne sider: www.unovita.com

Uno Vitas nettbutikk: shop.unovita.com

Helsemagasinet VOF: www.vof.no      
Det amerikanske online helsemagasinet Natural News: www.naturalnews.com

Dr. Thomas Levy sine informasjonssider: www.tomlevymd.com

Vi er ofte opptatt med klienter og har da ikke mulighet til å ta telefonen. Kan du sende oss en e-post i stedet, er du sikker på å få svar i løpet av de nærmeste 24 timene.   

              

Vi gleder oss til å treffe deg!