Norwegian English French German Italian Russian Spanish

Vårt nyhetsbrev

Utskrift

Stilling ledig hos Uno Vita AS - Klinikk for Integrert Medisin

 

 jpg1

 Ønsker du å være en del av teamet hos Uno Vita AS - Klinikk for integrert medisin? 

 

 

Klinikk for Integrert Medisin søker ny behandler/terapeut

 

 

image womaninfield


Klinikk for Integrert Medisin i Oslo, er eid og drevet av Uno Vita AS (www.unovita.com). Klinikken benytter banebrytende diagnostikk og elektromedisinsk behandlingsutstyr. Vi har effektive løsninger som hjelper mange til bedre helse. Vi trenger en ny terapeut med interesse for ny teknologi og nye behandlingsmetoder.

 

UnoVita pyramide 2


Hva er integrert medisin?
Integrert medisin kombinerer skolemedisin, komplementære og alternativmedisinske terapier som det finnes solid vitenskapelig dokumentasjon på når det gjelder sikkerhet og effekt.
Klinikken er inne i en fase der vårt behandlingskonsept er blitt etterspurt og anerkjent av mange. Vi har en jevn tilstrømming av alle typer klienter og mange med kroniske helseproblemer. Vi har nå av ulike årsaker en utskiftning av terapeuter og søker derfor flere medarbeidere.

 

Integrert medisin 280x289

 

Stillingen
Vi søker en person med offentlig godkjent helseutdanning gjerne nyutdannet, gjerne en kvinne uten at noen av delene er definitive. Det vil bli gitt full opplæring og en kontinuerlig kompetanseutvikling, hvilket vil være nødvendig for alle da vi ledene i Norge på elektromedisinsk behandling. Uno Vita holder kurs for behandlere inn og utland.

 

Du bør være frisk, motivert og ha lyst til og være med å utvikle et unikt behandlingskonsept med samarbeid over landegrensene (Tyskland, Portugal, Russland). Du må snakke flytende norsk og gjerne beherske andre språk (tysk, engelsk, russisk). Ideelt sett er du en person som gjerne er med å forme bedriften og din egen stilling. Vi ønsker en lagspiller som har lyst til å bli en del av oss og involvere deg i oppgaven med på en best mulig måte hjelpe mennesker som trenger det.


Oppstart så snart som mulig etter ferien (august/september 2015). Lønn vil bestå av en kombinasjon av fast månedslønn og bonus etter avtale (vi kan være fleksible og ønsker fleksibilitet).
Ta gjerne kontakt med daglig leder Jan Fredrik Poleszynski på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og/eller tlf. 22 09 18 80. Vi mottar gjerne en e-post med eventuelle spørsmål, et mini-CV og kontaktinformasjon før første samtale. Undertegnede har lite ledig tid i arbeidstiden så det er flott om vi kan avklare litt pr. e-post i alle første omgang. 

 

 

Uno-Vita

 

 

Uno Vita AS - Klinikk for Integrert Medisin 


hjemmeside: www.unovita.com Nettbutikk: shop.unovita.com

Copyright © 2015 Uno Vita AS - All rights reserved - ®