Norwegian English French German Italian Russian Spanish

Vårt nyhetsbrev

Utskrift

Prisliste - Klinikk for Integrert Medisin - 2018 Analyser og funksjonell evaluering:


Hovedundersøkelse/analysetime kr. 2390,-
Hovedundersøkelsen inkluderer Oligoscan (mineral og tungmetall analyse), Bio-Well bioelektrisk funksjonsanalyse, HRV (hjerterytme analyse), inntil 6 ulike tester totalt. Informasjonen sammenstilles, og man gir en helhetlig vurdering av klientens helseutfordringer. Klinikken gir om ønskelig råd om ernæring og diett, aktuelle tilskudd og foreslår et behandlingsopplegg. Det gis en kort elektromedisinsk behandling mot slutten av undersøkelsen, hvis tiden tillater dette. Enkelte kan reagere på behandling med avgiftnings symptomer og det er derfor fornuftig å starte en behandlingsserie med noen korte behandlinger. Varighet inntil tre timer. 


Obs. Det anbefales å ikke ha spist rett for målinger, unngå medisiner og kaffe så langt mulig samme dag, ikke har gjennomført hard trening eller store påkjenninger siste 48 timer før målinger og utføre målingene tidlig på dagen. Alt belastninger vil kunne påvirke inntrykket av de funksjonelle målingene og ideelt sett for vi anledning til å måle deg på en «helt vanlig» dag uten annen påvirkning.


OligoScan fotospektrometrisk mineral og tungmetall analyse
(resultater på stedet) kr. 1290,-
OligoScan mineral og tungmetall vevsanalyser gir pålitelig analyser av faktiske forekomster av mineraler og tungmetaller i vev.


Mini måletime 
kr. 1500,-

Vi utfører OligoScan mineral og tungmetall analyse, samt Bio-Well bioelektrisk funksjonsanalyse og sammenstiller dataene. De to prøvene til sammen gir et godt bilde av næringsopptak, samt hvorledes kroppen arbeider. De to prøvene tatt sammen gir vesentlig mer informasjon en kun en av dem.


Standard behandling
: Standard behandling elektromedisinsk (mikrostrømmer/frekvenser) i massasjestol kr. 780,-
En full behandlingstime. Personer som ikke har kroniske eller alvorlige lidelser, behøver ikke nødvendigvis å gjennomføre hovedundersøkelse i forkant. Behovet vurderes individuelt. Varighet totalt inntil 60 minutter inkl. samtale.

Utvidet behandling: Inkluderer gjerne NanoPuls induksjonsterapi, nakke korreksjon (elektromedisinsk, ingen smerter) og infrarød fullspekter badstue i tillegg til frekvenser/mikrostrømmer i stol

Utvidet behandling varighet 1,5 timer kr. 1000,-
Utvidet behandling varighet 2 timer kr. 1500,-
Utvidet behandling varighet 3 timer (for intensiv terapi, spør oss om dette) kr. 2000,-


Utvidet program for klienter der det er formålstjenlig. Anbefales ikke i startfasen før kroppen har rukket å gjøre avgiftning og tilpasset seg standard behandling som i seg selv ha kraftig effekt på kroppen.
Dobbelttimen kan inkludere spesiell stressforløsende øvelser og lett gymnastikk. Varighet inntil 120 minutter (to timer) inkl. samtale.


Avbestilling
: Vi gjør oppmerksom på at avtalte timer evt. må avbestilles minimum 24 timer før (i kontortiden) timens start og mandagstimer senest tilsvarende times start på fredag før.
Har du ikke avbestilt en time vil du bli fakturert med et gebyr på kr. 650,-


Uno Vita AS - Klinikk for Integrert Medisin

Sjøgata 15
1516 Moss
Tlf. 22 09 18 80

e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.         hjemmeside: www.unovita.com         butikk: shop.unovita.com