Norwegian English French German Italian Russian Spanish

Vårt nyhetsbrev

Utskrift

Naturlig frisk med integrert medisin

Klinikk for integrert medisin (KIM) benytter moderne, medisinsk CE-godkjente elektromedisinske apparater som understøtter naturlig helbredelse.

shutterstock 184317614 web

Med integrert medisin mener vi en kombinasjon av skolemedisin og komplementær/alternativ medisin. Vi bruker bare metoder hvor det finnes dokumentert, vitenskapelig dokumentasjon på sikkerhet og effekt.

VCfIH DIAGRAM2

Hvordan jobber vi?
Klinikken tilbyr en helhetlig vurdering av din helsestatus for å finne årsakene til dine plager. Vi ønsker å vite hvordan kroppen din fungerer, status for ditt immunsystem og det naturlige elektriske kommunikasjonssystemet. Vi måler kroppens belastning av tungmetaller, elektrolytter (mineraler) og anbefaler optimal ernæring, kosttilskudd og trening for dem som ønsker en helhetlig oppfølging. Vår evaluering av din helsestatus krever som oftest 4-6 målinger. Mange blir overrasket over hvor mye informasjon vi kan hente ut etter den første «måletimen». I samarbeid med klienten lager vi en integrert medisinsk behandlingsplan som ofte inkluderer kostholdsendringer, kosttilskudd og elektromedisinsk immunstimmulerende terapi.

Klinikken behandler ikke alvorlige sykdommer (kreft, diabetes type 1, infeksjoner) med mindre din lege henviser til oss for støttebehandling. Behandlingen er 100 % trygg, og effektene av mikrostrømmer og pulserende magnetfelt er godt dokumentert. Samarbeid basert på vitenskap og fornuft til det beste for klientene er vårt motto.

Årsaksrettet behandling
Integrert medisin skal understøtte din kropp og ditt immunsystems grunnleggende funksjoner. Målet med vår behandling og rådgivning er at du skal gjenfinne en balanse, få mer energi, ro, mindre smerter og styrke kroppens evne til å reparere og bygge nye, friske celler. Erfaring viser at når du som et helhetlig system er i balanse, vil symptomene forsvinne eller avta vesentlig. Symptomer eller sykdom er kroppens «krav» om endring. Jo før endringene kommer, desto raskere kan den vende tilbake til å være naturlig frisk.

shutterstock 124307692 web

En metode vi kan anbefale
Vi har erfaring for å kunne bidra positivt for tilnærmet alle som er villig til å gjøre en jobb og komme regelmessig til behandling. Integrert medisinsk behandling (mikrostrømmer, pulserende magnetfelt og bruk av individuelt tilpassede kosttilskudd) har vist seg særlig effektiv når det gjelder blant annet følgende:

• Styrking og balansering av immunforsvaret
• Reduksjon av betennelser
• Reduksjon eller bortfall av smerter
• Bedre oksygenopptak og distribusjon i kroppen, inkludert i blodet og organer
• Bedre syrehåndtering (bedret syre-/basebalanse og utskillelse av avfall)
• Kortere restitusjonstid etter trening og/eller skader/fysiske traumer (inntil 50 % raskere)
• Mer overskudd i hverdagen, mental ro og bedre søvn
• Bedre og mer balansert hormonproduksjon

shutterstock 181972850 web

Mange opplever i tillegg følgende:

• Redusert stress
• Økt velvære
• Bedre søvn og bedre humør
• Bedre fordøyelse
• Renere hud (mange ser yngre og friskere ut)

systeme all

Du lever bare en gang
Ta kontakt og bestill en dobbelmåletime og legg en plan for bedring av din helsetilstand. Du vil motta behagelig behandling i våre massasjestoler mens elektrostimulering og frekvensterapi arbeider for deg. Behandlingstilbudet inkluderer treningsassistert oksygenterapi og flere andre metoder som integreres og individuelt tilpasses dine behov.

6746182 xxl-freq

Uno-Vita

Gangen

Uno Vita AS & Klinikk for Integrert Medisin

Sjøgata 15, 1516 Moss – Tlf. 22 091880
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 
Nettside: www.unovita.com
Nettbutikk: shop.unovita.com
Facebook: Klikk her!

Sjøgata i sør går forbi småbåthavna i Fiske og Sjøbadet og nr. 15 ligger like ved stranden, 5-10 minutter unna togstasjonen og 5 minutter far fergen fra Horten. Timer må forhåndsbestilles.

UnoVita pyramide 2 280x270

Kilder:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24936220
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24913937
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24352823
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24564041
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24501089
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24139986
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24761357
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24315255
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23983587
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22803157
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21811686
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20046232
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12182971