Norwegian English French German Italian Russian Spanish

Vårt nyhetsbrev

Utskrift

Effektiv og behagelig idrettsterapi
Elektromedisinsk high-tech behandling gir resultater...

 sports-para-athletics-header

 Klinikk for Integrert Medisin i Oslo (Grefsen/Kjelsås) er fremst i Norge på prestasjonsfremmende bruk av mikrostrømmer og elektrostimulering for idrettsutøvere.

 Woman WEB

Utøvere verden over har opplevd følgende effekter av behandlingsformen:

• Vesentlig reduksjon eller bortfall av smerter
• Bedre oksygenopptak og distribusjon i kroppen
• Bedre syrehåndtering (bedre syre/base balanse og utskillelse)
• Kortere restitusjonstid etter trening og/eller skader (inntil 50 % raskere)
• Mer energi og bedre søvn
• Bedre hormonproduksjon

Pain web
Integrert medisinsk behandling inkluderer vanligvis råd om optimal ernæring, og lovlige og effektiv bruk av tilskudd. Riktig bruk av mikrostrømmer er svært effektivt, og kan virke prestasjonsfremmende, forkorte skadeavbrekk, fjerne eller redusere smerter på uvanlig kort tid. Behandlingen er 100 % legal, behagelig og trygg. Mikrostrømterapi forsterker og forbedrer kroppens egne elektriske system, som er grunnlag for all basiskommunikasjon i kroppen. Les mer om behandlingskonseptet under Klinikk for Integrert Medisin på www.unovita.com

6746182 xxl-freq WEB

Hva er integrert medisin?

Integrert medisin kombinerer skolemedisinske terapier, komplementære og alternative medisinske terapier, som det finnes vitenskapelig solid dokumentasjon for, både omkring sikkerhet og effektivitet. Kom og få en evaluering og test, eller be om dokumentasjon eller annet om ønskelig.


iStock 000016507590XLarge WEB

Idrettsanalyser, tester og evaluering ved klinikken.
Klinikken utfører inntil 10 ulike tester for «vanlige» klienter, men vi har utarbeidet følgende spesialpakker for idrettsutøvere:

Aort Stiff Graph 2-Increased LV Load1 web
Idrettshovedanalyse 2 timer

Kort inntakssamtale, utfylling av skjema, måling av avansert EKG (såkalt HRV eller hjerte rytme variasjon) med bl.a. test av hjertets arbeidskapasitet og helsetilstand, fysisk form, blodårenes tilstand og stress. HRV målingen gir en sikker og pålitelig indikasjon på din helsetilstand. Videre måler vi mineral (idrettsutøvere har spesielt behov for optimal mineralbalanse) og tungmetalstatus med OligoScan fotospektrometrisystem. Apparatet gir en pålitelig indikasjon på hva som finnes av salter mv. i vevet. Vi utfører ofte to ekstra elektriske målinger for å avdekke hvordan kroppens elektriske system arbeider og sammenstiller målingene med fysisk undersøkelse. Avslutningsvis gir vi en kort introduksjonsbehandling og skisserer anbefalt behandlingsstrategi og (om ønskelig) råd om ernæring/tilskudd.
Pris kr. 2.100,-

 

TimeWaver Frequency
neste generasjons mikrostrømterapi

timewavermed-freq-small-new-twf-neu4 web
Behandlingsalternativer.
Vi har 4 teknologier vi benytter i den individuelt tilpassede behandlingen. For enkelte (bl.a. akutte skader) er det optimalt med hyppige behandlinger i en kortere periode, og for andre er det mer en langsiktig optimalisering av kroppen som prioriteres. Primærteknologien heter TimeWaver Frequency og er et av verdens mest avanserte elektromedisinske systemer.

 

IMG 7285 WEB


Standard behandling med elektroder, i massasjestol– 1 time
Elektroder i forbindelse med skader eller smerter og/eller man arbeider med global optimalisering av kroppen, stoffskifte, pH, skader, styrking av organer etc. Behandlingen er behagelig og du slapper av i en rolig atmosfære. Du kjenner normalt lite til de elektriske mikrostrømmene, men noen ganger kjenner man en svak prikking/pulsering.
Pris kr. 780,-

IMG 7271 web

Kort behandling – 30 minutter

Kortbehandlingen utføres gjerne der man har behov for stimulering av et eller flere svekkende/skadde områder. NanoPuls (bl.a. brukt av Herman Maier når han kom utrolig raskt tilbake fra sin ulykke) pulserende magnetfelt i kombinasjon med frekvenser er vanlig.
Pris kr. 400,-

Geraetfrei2926 web

Realistiske forventinger til behandlingen.
Les skrivet om behandlingsforløpet på våre nettsider. Videre er det å si at vi er alle forskjellige og har ulike utfordringer. Dermed kan man, og bør ikke si; «det tar 1-10 uker» eller tilsvarende å reparere denne skaden. Likevel tenker vi at vi kan dele noen *generelle erfaringer med deg.

* Gjelder normalt friske mennesker som får et helseproblem eller en idrettsskade.

ISO 9001 13485 englisch web


Smertebehandling klinisk erfaring en behandling

25 % opplever at smertene forsvinner eller reduseres dramatisk

25 % opplever reduksjon i smerter

35 % opplever ingen endring på 1 behandling

15 % opplever at det jobbes i området og at smerten kjennes bedre kortsiktig

 body2

 

Uno Vita AS - Sjøgata 15, 1516 Moss - Norge
Telefon: (+47) 22 091880 e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettbutikk: shop.unovita.com


logo papimi3 web


Anbefalte lenker og lesning:
Uno Vitas egne sider: www.unovita.com
Uno Vitas nettbutikk: shop.unovita.com
Helsemagasinet VOF: www.vof.no

 

 Facebook

Vi er ofte opptatt med klienter og har da ikke mulighet til å ta telefonen. Kan du sende oss en e-post i stedet, er du sikker på å få svar senest i løpet av de nærmeste 24 timene.


Vi gleder oss til å treffe deg!