Norwegian English French German Italian Russian Spanish

Vårt nyhetsbrev

Utskrift

Klinikk for Integrert Medisin - Moss

Neste generasjons medisin bortenfor biokjemi og dagens forståelse av ”sykdom”.

173119891


Hva er integrert medisin? Integrert medisin kombinerer skolemedisinske terapier, komplementære og alternative medisinske terapier, som det finnes vitenskapelig solid dokumentasjon for omkring sikkerhet og effektivitet. 

Les mer: Klinikk for Integrert Medisin
 
Utskrift

 

Ansatte Uno Vita AS - Klinikk for Integrert Medisin i Moss

 

 

JAN bildeJan Fredrik Poleszynski er grunnlegger av Uno Vita AS og Klinikk for Integrert Medisin. Han er firmaets daglige leder. Til daglig driver Jan elektromedisinsk behandling av klinikkens klienter, men bruker også mye tid på konseptutvikling, produktutvikling og opplæring/kursvirksomhet. Han har bred erfaring innen mange tema, og har startet og drevet flere velykkede firmaer innen flere bransjer tidligere. Det er imidlertid innen helse han har sitt hjerte, noe Uno Vita er et resultat av. Han er en mye brukt foredragsholder internasjonalt, spesiellt når det gjelder elektromedisin, og reiser rundt om i verden med jevne mellomrom.

 

Ernst Bjerkeseth er utdannet innen økonomi, salg og markedsføring. Naturlig nok tar dette opp det meste av hans tid på Uno Vita, men han gjennomfører også elektromedisinsk behandling ved spesielle tilfeller og behov. 

 

Les mer: Ansatte Uno Vita AS - Klinikk for Integrert Medisin i Oslo
 
Utskrift

Stilling ledig hos Uno Vita AS - Klinikk for Integrert Medisin

 

 jpg1

 Ønsker du å være en del av teamet hos Uno Vita AS - Klinikk for integrert medisin? 

 

Les mer: Stilling ledig hos Uno Vita AS - Klinikk for Integrert Medisin
 
Utskrift

Klinikk for Integrert Medisin: praksisplass med utviklingspotensial

shutterstock 83627299

Klinikken er unik i sitt slag i Norge og arbeider med framtidens medisinske metoder innen energi, elektro, – og integrert medisin. Ønsker du å lære og bidra til framveksten av nye, dokumenterte behandlingsmetoder, er vår klinikk rett sted til rett tid. Vi skal nå ansette flere kvalifiserte medarbeidere som vil få opplæring i temaer som elektromedisin og integrert medisinsk tekning. Jobben og praksisplassen vil utvikle seg til det du brenner mest for fordi man gjør det best når man arbeider med det man liker best. I starten ønsker vi at du deltar på alle nivåer i en liten bedrift i vekst, med mulighet for spesialisering som behandler eller en framtidig leder. Du kan være medisinstudent, akupunktør, fysioterapeut eller ha annen helsefaglig relevant utdanning.

 

Les mer: Jobb hos Uno Vita AS
 
Utskrift


Immune-System-Natural-Detox

Virus og patogener avvises lettere av en kropp i balanse

Om behandlingskonseptet.

Uno Vitas Klinikk for integrert medisin tilbyr en medisinsk behandling, som kombinerer en skolemedisinsk forståelse med avansert komplementær medisin. Konseptet er unikt i Norge. Vi bruker fem ulike målinger for å kartlegge kroppens elektriske status, noe som gir en god oversikt om hvordan kroppen fungerer. Målingene foretas utenfor kroppen, er presise og skånsomme. Behandlingen består primært av elektromedisinsk stimulans med mikrostrømmer, en teknikk som er godt dokumentert internasjonalt. Klinikken gir råd om tilpasset individuelt kosthold, kosttilskudd og trening når ønskelig.  Utstyret som benyttes i behandlingen, er internasjonalt godkjent til medisinsk bruk, og anbefalinger om kosthold og kosttilskudd har et solid vitenskapelig fundament. 

Les mer: Banebrytende behandling styrker kroppens evne til selvhelbredelse
 

Side 1 av 2