Norwegian English French German Italian Russian Spanish

Vårt nyhetsbrev

Utskrift

Bakkekontakt er godt for deg!

 
iStock 000006121440Lite

Forskning tyder på at det kan gi helsegevinster å være i direkte kontakt med jord. Våre forgjengere har alltid vært i kontakt med jord, noe som ikke ble endret før noe få tusen år siden. I dag er vi i kontakt med jord nesten bare om sommeren når vi er barbeint, hvilket betyr at vi svært sjelden får overført elektroner fra jorda. Jording det enkleste og mest naturlige metoden du kan bruke for gjenopprette kontakten med jord.

Studier av en gruppe personer som sov jordet i 30-40 dager, viste følgende:

85 % sovnet fortere
93 % sov bedre hele natten
82 % opplevde reduksjon i muskelstivhet
74 % opplevde reduksjon eller bortfall av smerter
78 % opplevde bedre helse generelt sett

Uno Vita anbefaler alle klienter på Klinikk for Integrert Medisin å benytte jordingslaken. Jording har blant annet vist seg å motvirke klumping av røde blodlegemer, noe som skjer hvis man for eksempel har for lite antioksidanter i blodet (vitamin C). Siden jording tilfører elektroner, virker det omtrent som å innta antioksidanter. Dette kan motvirke utvikling av hjerte- og karsykdom, samt bidra til bedre oksygendistribusjon i kroppen, noe som kan ha gunstig effekt også mot flere andre lidelser.

Laken web

Sikkert og spesialtilpasset norske forhold.
Uno Vita leverer kun jordingslaken og matter med 100 % sikre, norskutviklede plugger for tilknytting til jordete kontakter etter EU-standard.  Jordingsmatter er ypperlig for deg som sitter mye foran PC og vil redusere effekten av helseskadelig elektrisk stråling. Vår siste generasjon jordingslaken har mer sølv og leder bedre enn noen gang. Uno Vita AS produserer lakenene selv og ønsker norske forhandlere og klinikker velkommen til å ta kontakt.

Matte web

Produktene finner du i vår nettbutikk: shop.unovita.com eller ved henvendelse pr. e-post eller telefon.

Les om bruk og installasjon her!

Uno Vita AS - Sjøgata 15, 1516 Moss - Norge
Telefon: (+47) 22 091880 e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettbutikk: shop.unovita.com