Norwegian English French German Italian Russian Spanish

Vårt nyhetsbrev

Utskrift

Zeolite Pure – Naturlig avgiftning

Zeolite Pure er et 100 % naturlig mineral.  Zeolite pulveret fra ZeoHealth er opphavet til mange rykter og også fakta om avgiftingseffekter ved regelmessig bruk av mineral pulveret. Dette gjelder bl.a. de som lager Zeolite dråper, som inneholder en brøkdel av mengde zeolite mineral og som henviser til forskningen gjort på zeolite fra ZeoHealth som er meget solid.

Zeolite er et naturlig vulkansk mineral som har fått sin spesielle molekylstruktur da lavaen ble kjølnet ned da den møtte havet for millioner av år siden. Det er dokumenter at produktet absorberer giftstoffer, frie radikaler og tungmetaller fra kroppens, samt forbedrer funksjonen i immunsystemet. Mineralet bidrar til en bedre syre-basebalanse i kroppen. 

 img 8

Giftstoffer i miljøet og kroppen. I følge «Miljøets Forsvars Fond» (Enviromental Defense Fund) slippes det bare i USA ut 4 milliarder tonn giftige kjemikalier i naturen hvert år (hvorav mange av kjemikaliene er kreftfremkallende). Regelmessig tillates det bruk av nye giftige kjemikalier og de akkumuleres i naturen, og i kroppen. Urinprøver av en «gjennomstittsborger» viser et bredt spekter av giftig materiale, og også gamle gifter som ikke lenger er lovlig (i enkelte land finner man fortsatt spor etter DDT som ikke er brukt på 30 år). Zeolite ble brukt i Chernobyl for å fjerne radioaktivitet fra miljøet.

Toxins

Opphoping av giftstoffer kan vise seg i kroppen med bl.a. følgende symptomer:

$1·        Uren hud

$1·         Candida

$1·         Depresjon

$1·         PMS

$1·         Dårlig hukommelse

$1·         Hodepine

$1·         Diare

$1·         Kronisk utmattelse

$1·         Humør svingninger

$1·         ADD og ADHD

$1·         Kroniske «diffuse» helseproblemer m.m.

540px-Zeolite-ZSM-5-3D-vdW

Zeolitts oppbygning.  Naturlig ubehandlet Zeolitepulver (altså ikke slik det er i «zeolite vann») har «huleaktig» molekylstruktur i kombinasjon med negativ ladning som gjør at molekylene tiltrekker seg giftstoffer, og låser dem fast i sin indre struktur (hulrommene i molekylene), for så å føre dem på en naturlig måte ut av kroppen. Det er så å si ingen bivirkninger ved bruk av zeolite. ZeoHealth sin originale zeolite er godkjent av FDA med såkalt GRAS status (betyr generelt regnet for å være trygt for mennesker).  Zeolite bidrar til en bedre pH balanse som er helt essensielt for vår helse. Anbefaler å lese: Optimal syre-/basebalanse = god helse?  Artikkel av Jan Poleszynski – 2013 og Reverse Aging Handbook.  Sang Whang - 1991

Hvordan vet man at man bruker et høykvalitets Zeolite mineral som fungerer?

ZeoHealth har valgt det beste utgangspunktet med den reneste zeolite som er hentet ut fra en gruve som spesialiserer seg på Zeolit som skal inntas av mennesker. Zeolitten blir så utsatt for intensiv vasking med spesialrenset vann slik at man er sikker på at den huleaktige ionestrukturen er intakt, og at «hulen» i seg selv er ren for metaller. Deretter blir mineralpulveret utsatt for en omfattende kvalitets- og sikkerhetstesting slik at det kan godkjennes for bruk av mennesker. Det blir tørket og forminsket til minste partikkelstørrelse, slik at det kan trenge inn i kroppen (til og med blod/hjerne barrieren) slik at det kan ta med seg og fjerne giftige tungmetaller som bly, kvikksølv, arsenikk, radium, cadium, barium og andre giftige kjemikalier. Farmasøytisk godkjent zeolite (av amerikansk «Pharmaceutical grade zeolite») er mer kostbart å fremstille enn annen zeolite på markedet, men, så er den til gjengjeld helt trygg å bruke.

Forbehold.
Uno Vita hevder ikke at produktene kan kurrere eller helbrede sykdom, selv om enkelte produktbeskrivelser fra produsentene indikerer/opplyser om dette.  Flere av produktene i nettbutikken har internasjonal medisinsk godkjenning, og det finnes kontrollerte studier som dokumenterer helseeffekter. Andre produkter har ikke dette, men gode brukererfaringer og/eller annen form for dokumentasjon som viser virkning.  Ønsker du å vite mer om vitenskapelig eller annen dokumentasjon på virkningsmekanismer, så send oss en e-post om det aktuelle produktet

og spør om det du lurer på (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.).

Uno Vita AS - Sjøgata 15, 1516 Moss - Norge
Telefon: (+47) 22 091880 e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettbutikk: shop.unovita.com