Norwegian English French German Italian Russian Spanish

Vårt nyhetsbrev

Diagnostisk & behandlingsutstyr

Skrevet av JFP Kategori: Behandlingsutstyr
Utskrift

Klinikk, diagnostisk og behandlingsutstyr fra Uno Vita AS


Generelt.
Dokumentet er ikke ment å gi fulle produktbeskrivelser, men en enkel oversikt og prisoverslag for utarbeidelse av budsjetter for de som utvikler eller videreutvikler sitt behandlingstilbud. Produktbeskrivelser, sertifikater, utvidet informasjon om funksjoner med mer oversendes etter ønske og behov. Alle prisene er eks. mva, frakt og opplæring om annet ikke er klart spesifisert. Prisene kan endres frem til kjøpstidspunkt. Alt utstyret har en eller flere internasjonale godkjenninger som CE, ISO og liknende. Oppgi behov for dokumentasjon ved henvendelse Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller via tlf. (+47) 22 091880.  Det er lenker i overskriftene i kursiv med produsentinformasjon (klikk på dem så skal din nettleser startes).

Obs! Teksten nedenfor er sist oppdatert i 2014, ta kontakt for oppdatert informasjon.

 
 Moderne millimeter teknologi

prod-triomed-compact
Triomed Compact – helse i din hånd

Triomed Compact - er en bærbar EHF-IR (ultra høye frekvenser og infrarød) terapienhet. Millimeterteknologien er utviklet og forsket på i over 30 år, brukt av millioner av mennesker og svært godt dokumentert.  BioTrEM er patentert og det er ment til bruk for å forbedre helse og forebygge sykdommer, og for bruk i klinisk praksis.  

Smart frekvensterapi og måleapparat for direkte mikrostrømmer

bio plus top

         bipro top

Dr. Jerry Tennants geniale håndholdte apparater Biomodulator 

Biomodulator er utviklet av den nå etter hvert svært anerkjente og etterspurte Dr. Jerry Tennant, mannen bak bl.a. boken «Healing is Voltage». Apparatene kan både måle elektrisk potensiale i organer, merdiansystemet og mye mer, samt levere målrettede frekvenser for å øke cellenes elektriske potensial.  Brukes også ofte som en supersmart måte og aktivere kraniosakral pumpen.  Anbefales som en del av basisutrustingen til en hver klinikk.

Profesjonell frekvensterapi, mikrostrømsterapi med et stort bruksområde for klinikker og privatpersoner

tw-image12-1024x365

TimeWaver Frequency og TimeWaver Home

TimeWaver Frequency og TimeWaver Home kan benytte så å si alle de mest kjente varianter av mikrostrøm og frekvensterapi som er dokumentert og utforsket (enkelte modus krever tilleggsutstyr). Dette inkluderer bl.a.; vekselstrøm (AC), likestrøms varianter (DC), CES, tES, mikrostrøm smertebehandling med mer. TimeWaver Frequency/Home kombinerer avansert frekvensterapi med TimeWavers patenterte informasjonsfeltterapi.  Systemene leverer helhetlige behandlingsprotokoller basert på Nuno Nina`s 130.000 frekvenser for systemisk og helhetlig behandling. Tilleggsmoduler som WaveGenetics og ekstra utstyr kommer i tillegg.

tw-image07-1024x365

Ledene informasjonsfeltterapi utviklet av Marcus Schmieke (6 års bakgrunn fra avansert kvantefysikk)

tw-image04-1024x365

TimeWaver Med
TimeWaver Med er det mest avanserte, pålitelige og reproduserbare apparatet vi har sett så langt i verden når det gjelder analyser av informasjonsfelt. Systemet er i bruk av 1000-vis av behandlere verden over med en hovedvekt i tysktalende land. TimeWaver Med er laget for å analysere bakenforliggende årsaker til sykdom og for å kunne påvirke disse positivt uten direkte berøring. TimeWaver hevder ikke at systemet er skolemedisinsk akseptert generelt sett, på tross av studier som viser klar effekt. Vår kliniske erfaring ved Klinikk for Integrert Medisin i Norge er at systemet gir samsvarende informasjon med fysiske analyser i så stor grad at vi anser det som helt usannsynlig at det skulle være tilfeldig. TimeWaver Med kan leveres med HRV hjerteanalyse (en avansert «EKG»), Aura foto og mange tilleggsmoduler etter ønske og behov.


Kraftig og effektiv magnetfeltterapi – vesentlig mer effektiv enn vanlig PEMF

PAPIMI edited-1

Papimi NanoPulse
Papimi NanoPulse har et vidt spekter av bruksområder og trenger dypt inn i vevet. Apparatet er svært populært og effektivt i alle typer smertebehandling og idrettsmedisin. Vi anbefaler å se video og lenker, samt få en demonstrasjon hos Uno Vita.  Noen bruksområder er nevnt i bildet nedenfor:

Indications2

CE 0044   ISO 9001 13485 englisch

Apparatur dedikert for diagnostisk arbeid

TimeWaver Med nevnt ovenfor benyttes til både informasjons evaluering og behandling, Biomodulator har innebygd målefunksjon i tillegg til behandlingsfunksjon og Papimi NanoPulse gir også klare diagnostiske indikasjoner i form av økt sensitivt i området apparatet benyttes.

Profesjonell HRV/EKG diagnose, doppler og bioimpedansanalyse

ab1

Dantest QHRV

Dantest QHRV produktserien rommer alt fra enkle pulsbølge stressanalyse-apparater til komplette systemer som analyser hjerterytmevariasjoner, EKG, blodsirkulasjon, det autonome nervesystemets funksjon, bioimpedans, doppler, pH i ekstra cellulært og mye mer. Dantest QHRV sport er spesielt tilpasset evaluering og oppfølging av idrettsutøvere og effekten av trening, for ikke å glemme deres sikkerhet. Systemet har 30 års klinisk forskning og utvikling bak seg og har flere internasjonale sertifikater og annerkjennelser.

dt test fitness dt test arterialvascular resting

dt test pwv1 dt test ecg

Vår oppfatning er at dette er apparater alle leger og alle profesjonelle klinikker bør ha. Apparatet gir svært sikre data og kan på et tidlig tidspunkt oppdage bl.a. potensielle hjerte og karsykdommer ved en 10 minutters test. 

GDV bioelektrisk feltanalyse – utviklet av den anerkjente Prof. Konstantin Korotkov

cameras-300x202qualification3

EPC/GDV Kamera
GDV kamera (gas discharge visualization (GDV) er en videreutvikling av det som opprinnelig ble omtalt som Kirilian fotografi (oppdaget av Semyon Kirlian i 1939). GDV kamera utviklingen og tolkningen av biofelt ledes i dag av Konstantin Korotkov.

slider.gdv -614x334

GDV1GDV3GDV4

GDV teknologien anvendes nå i så å si alle land i verden og gir helt unik innsikt i den elektriske aktiviteten i kroppen. Vi er ikke kjent med noen enkelt teknologi som kan si så mye om en person på en enkelt måling. Sammenlikninger med tradisjonelle analyser og diagnoser viser at GDV kamera er pålitelig og samtidig gir mulighet for å oppdage mulige helseproblemer før de oppstår. Det finnes vitenskapelig forskningsutstyr (for analyser av vann og annet levende materiale) som kan kjøpes i tillegg. Nye GDV kamera er under utvikling og nye bøker og kunnskap publiseres regelmessig. Teknologien er godt dokumentert. Opplæring kreves for å bli være i stand til å gi presise tolkninger.
Prisestimat GDV CAM Pro kr. 89.800,-


Test tilgjengeligheten av tungmetaller, mineraler og sporstoffer i vev

oligo1Oligo2

OligoScan mineral- og tungmetall analyse på stedet. OligoScan bruker spektrofotometri som metode til å måle konsentrasjonen av sporelementer og tungmetaller i kroppens vev (dermis). Målingen gjøres på stedet og tar 2 minutter. Rett etter mottar du en omfattende analyse av mineraler, sporelementer og tungmetaller. Urinprøver, hårmineralanalyser og blodprøver gir en indikasjon. Kroppens evne til å skille ut giftstoff (via nyrene, lever/fordøyelse, hår) gjør at disse tradisjonelle prøvene ikke gir et representativt bilde av hva som faktisk finnes i kroppens vev.


Kontakt oss for mer informasjon og anbefaling av løsning!

Uno-Vita

Uno Vita AS - Klinikk for Integrert Medisin
Nettbutikk: shop.unovita.com
Hjemmeside: www.unovita.com
e-post salgsavdeling: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tel. +47 22 091880

Copyright © 2014 - Uno Vita AS - All rights reserved - ® Medical Earthing