Norwegian English French German Italian Russian Spanish

Vårt nyhetsbrev

Utskrift

Sunlighten fullspekter infrarøde badstuer

Sunlighten Lifestyle 2 web

Sunlighten mPulse infrarøde «3 i 1»-badstuer er ganske enkelt unike og markedsledende. Det finnes ikke noe bedre alternativ. Verdens beste badstuer er endelig tilgjengelig Norge.

 

Sunlighten vertical web

Ønsker du en varmere og bedre hverdag?

mPulse «3 i 1» infrarøde badstuer er en forskningsbasert badstueserie. Infrarød stråling er ufarlig og den mest helsefremmende delen av strålingen fra solen. Sunlighten mPulse-serien er en av få badstuer i verden som avgir helsefremmende fullspekter infrarød varmebehandling. Det patenterte Solokabon3 -in-1® det eneste badstueelementet, som avgir alle tre infrarøde bølgelengder og kan tilpasses den enkelte bruker.

Sauna Heaters Solocarbon Heating Image1

Sunlighten infrarøde «3 i 1» intelligente helsebadstuer: 

 • Fullspektrum IR-teknologi. Tilbyr nær-, medium-, og fjern infrarød varme
 • Ultralav EMF-teknologi. Teknologi som avgir svært lite elektromagnetiskstråling
 • 7 forhåndsinnstilte helseprogrammer
 • LCD berøringsskjerm og kontrollpanel
 • Fem ulike størrelser for én person og oppover
 • De større modellene passer perfekt for hoteller, bedrifter, klinikker eller SPA som ønsker å tilby markedets beste infrarøde terapi
 • Badstuene tåler ikke å stå ute i norsk klima

Home mPulse Empower WEB 

Daglig opphold i mPulse-badstuene kan gi en rekke helsefremmende effekter:

• Motvirke smerter
• Motvirke sykdommer i ledd og skjelett
• Gi antialdrende og cellefornyende effekter
• Virke avslappende og stressreduserende
• Virke avgiftende
• Bidra til vektreduksjon ved overvekt
• Forbedre blod- og lymfesirkulasjon
• Motvirke hjerte- og karsykdommer
• Motvirke utmattelse og lavt stoffskifte
• Virke generelt helsefremmende og motvirke kronisk sykdom
• Forsterke effekten av andre terapier på en positiv måte

Home mPulse Discover web

Ta kontakt i dag for en varmere og bedre hverdag!

*Oppgitt pris er inkludert frakt til en by i østlandsområdet og en dollarkurs på inntil 8 kroner. Ønsker du/dere en eksakt pris for levering til din leveringsadresse i andre deler av landet?
Send gjerne en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med en forespørsel med emne; Tilbud på mPulse-badstue etterfulgt i teksten med fullt navn, adresse og antall personer badstuen skal ha plass til. Be gjerne om avtale for demonstrasjon i vår Klinikk for integrert medisin i Moss.

bELIEVE Basswood web

 

Patentert Solokarbon 3-i-1® infrarød terapi

Den patenterte Solokarbon 3-in-1® har det eneste badstueelementet på markedet som avgir alle tre infrarøde bølgelengder på ett sted og tilpasses til hver bruker (velg ditt personlige program).

 • Påvist 99% effektiv over på alle bølgelengder som gir optimale helsemessige fordeler
 • Avanserte lysdioder gir ekte nær infrarød til en konsistent effekt for celleforyngelse og anti-aldring
 • Høyeffektiv varmestråling i nær infrarød, medium infrarød, og fjern infrarød bølgelengde som er primære indikatorer for varmekvalitet
 • Et patentert belegg gir mer infrarød varme sammenliknet med alle andre varmere på markedet

Sikkerhet i materialer og badstueluften. Sunlighten bruker karbonisert bambus som et beskyttende deksel på sin «Solocarbon» varmeteknologi. Dekselet tilbyr maksimal sikkerhet og komfort for sine kunder, er brannsikkert og avgir ikke giftige gasser

mpulse empower infrared sauna couple 1 recommended enhancements3 2

 

 

Nær infrarød (NIR + - 750 nm – 1400 nm)
Nær infrarød (NIR) er den korteste infrarøde bølgelengden. Vitenskapelig forskning viser at NIR fremmer hudfornyelse, cellehelse, sårheling og vekst i vev når den leveres ved vitalbølgelengden på 880 nm, uten ekstrem varme eller lys. Lysdioder er effektive fordi de kan utløse en naturlig fotokjemisk reaksjon, som ligner på hvordan planter bruker klorofyll for å omdanne sollys til plantevev. Når bølgen er pulserende, kan den nå dypere inn i vevet. mPulse badstuer fikk navnet sitt fordi LED-pulseringen gir vesentlige helsefordeler.

innovation col 2 image

Medium infrarød (MIR + - 1500 nm – 3000 nm)
Medium infrarød (MIR) er en lengre bølgelengde som bl.a. virker på kroppens myke vev hvor betennelse oppstår og dermed fremskynder helbredelsesprosessen. For å produsere MIR må badstuevarmeren ha en overflatetemperatur på 250 ° C. Selv om mange badstuefirmaer hevder å gi fullt spekter, smelter materialet som brukes i varmeovnene ved den høye temperaturen som kreves for å avgi MIR. Sunlighten har arbeidet med ingeniører og forskere, som førte til utviklingen av et høyteknologisk solokarbon-materiale som kan motstå overflatetemperaturen som er nødvendig for å få optimal helseeffekt.

Fjern infrarød (FIR + - 3000 nm – 10.000 nm )
Den lengste bølgelengden, kalt fjern infrarød (FIR), når dypt inn i kroppen, hvor giftstoffer lagres. FIR har en dyptvirkende energetisk varmeeffekt som bl.a. skyldes at vannet i kroppen blir varmet opp og får en mer optimal struktur. Sunlighten har det mest effektive fjern infrarøde varmesystem med deres effektive Solokarbon varmebelegg. I stedet for å være smeltet mellom lag, er belegget på utsiden av varmepanelet. Under utviklingsprosessen fant vi ut at dette programmet gir 99% effekt så å si uten effekttap.

 

 

7 velværeprogrammer


De tre varmemekanismene i våre fullspektrumvarmere kan operere uavhengig. Du kan programmere dem for å bruke en kombinasjon av NIR, MIR og FIR varme. Du kan optimalisere IR-effekten, utgangen og intensiteten basert på dine spesifikke behov under hver saunaøkt. Du kan selvsagt også bare velge et av våre forhåndsinnstilte velværeprogrammer. Forskning viser at bestemte deler av infrarødspekteret er effektive for å produsere ulike helsemessige fordeler. Vår 3-i-1-sauna kombinerer de optimale bølgelengder - nær, midt og langt - for å oppnå bestemte resultater. Syv forhåndsinnstilte velværeprogrammer er klare til bruk ved å trykke på en knapp.

 • Avgifting
 • Avslapping/stressreduksjon
 • Antialdring
 • Kardiovaskulær
 • Vektreduksjon/vekttap
 • Smertereduksjon
 • Skreddersydd («custom»)

Anbefaling! Ved hyppig og daglig bruk av infrarød eller annen badstue bør man være nøye med å drikke godt med rent vann og gjerne ta tilskudd av essensielle elektrolytter som for eksempel en blanding av Optimal Electrolyte Orange, Real Salt og UnoTrace fulvinsyre i renset vann (se nettbutikken for produkter).

 

Home mPulse Discover web2

 

Forskning og omtaler av infrarød teknologi og helseeffekter

Helsemagasinet vitenskap og fornuft (vof.no) nr. 6, årgang 2017 har to artikler om infrarød terapi og det kommer flere i nr. 7 og 8/2017 og 1/2018. Vi har tillatt oss å referere fritt, noen setninger fra artiklene som er forskningsbasert og dokumentert.


ME - myalgisk encefalomyelitt/encefalopati – CFS – kronisk utmattelse

«Det er dokumentert at to ME-pasienter (kronisk utmattelsesynderom) ble mye bedre etter infrarød badstuebehandling. I tillegg til nevnte ME- studie har fire andre studier sett på effekter av fjern infrarød stråling på ulike smertetilstander». Stikkordsform (ikke sitat): Alle 17+17 pasienter følte seg mindre utmattet. I en annen studie av 22 personer med kroniske smerter var smertene redusert hos begge grupper og de følte seg mindre utmattet.  

 

Sunlighten Sweat 1 web

 

 

Generelt om nær infrarød og fullspekter infrarød terapi

Denne typen behandling er lovende for en rekke sykdomstilstander og som forebyggende terapi som man kan se av alle effektene nevnt ovenfor. NASA (den amerikanske romfartsorganisasjon) har hatt suksess på en rekke områder med LED og varmebasert infrarødt lys og deriblant ved kreft og smertebehandling (https://www.nasa.gov/topics/nasalife/features/heals.html).

Andre lenker med forskning og informasjon om infrarød terapi
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3699878/
https://draxe.com/red-light-therapy/
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1011134415300713
https://healthybutsmart.com/red-light-therapy/
https://www.cancer.org/treatment/treatments-and-side-effects/treatment-types/hyperthermia.html

Obs! Hypertermi-behandling der temperaturen i kroppen eller kroppsområder økes til i området 40 grader (eller mer i lokalt vev) celsius, bør ikke utføres uten overvåking og tilsyn av helsepersonell.

 

 

Home mPulse Discover web2

Sunlighten MaintainME 2 WEB

 

Home Solo Systemwe

Solosystem når du ikke har plass til en hel badstue
 

Neste generasjons behandlingssystemer kan forventes minimum å inkludere infrarød terapi

Forbehold. Uno Vita hevder ikke at produktene vi markedsfører, kan kurere sykdom, selv der dette blir påstått av andre som har vist til god effekt. All bruk av behandlingsutstyr foregår på eget ansvar og bør skje i samråd med helsefaglig kvalifisert personell. Konsulter din lege om du er i tvil. Bedriften er en av Norges ledende innen elektromedisinske og helhetsmedisinske produkter og selger til videreforhandlere, behandlere, klinikker og enkeltpersoner.

Informasjon og bestilling kan gjøres direkte i vår nettbutikk (vennligst register deg med fult navn og adresse før du benytter butikken)