Norwegian English French German Italian Russian Spanish

Vårt nyhetsbrev

Utskrift

OligoScan mineral- og tungmetall analyse på stedet!

Oligoscan web

Test tilgjengeligheten av tungmetaller, mineraler og sporstoffer i vev

absorption 4

OligoScan bruker spektrofotometri som metode til å måle konsentrasjonen av sporelementer og tungmetaller i kroppens vev (dermis). Målingen gjøres på stedet og tar 2 minutter. Rett etter mottar du en omfattende analyse av mineraler, sporelementer og tungmetaller.

Oligoscan Corporate Identity WEB

Fordelene med en spektrofotometrisk test med OligoScan

OligoScan sender et bredspekteret rødt lys ned i det mellomste hudlaget (dermis), der det blir absorbert eller ikke av ulike metaller og mineraler. Vevet i mellomlaget gir et godt bilde av overskudd eller mangler, ofte før nivåene kan oppdages i blodet. Urinprøver, hårmineralanalyser og blodprøver gir en indikasjon. Kroppens evne til å skille ut giftstoff (via nyrene, lever/fordøyelse, hår) gjør at disse tradisjonelle prøvene ikke gir et representativt bilde av hva som faktisk finnes i kroppens vev.

Oligoscan måling PC

OligoScan er en revolusjonerende teknikk som mange har ventet på for hurtig og presist kunne lese ut kroppens mineralbalanse. OligoScan gir en lege/behandler muligheten til å foreskrive eventuelle tilskudd/behandling, livsstilsendringer og forsikre seg om at anbefalingene fungerer. Mange opplever kroniske helseproblemer, som kan skyldes mangler på essensielle mineraler eller for høye verdier av giftstoffer og tungmetaller i kroppen. OligoScan gjør det mulig å avdekke dette enkelt og hurtig.

Mendeleiev web

OligoScan blir i dag brukt av leger i over 20 land og antallet øker dag for dag


WEB

Bruk av spektrofotometri generelt

Spektrofotometri brukes på mange fagfelter som kjemi, farmasi, miljøfag, matvitenskaper, biologi, medisin og industrifag. Klinisk brukes spektrofotometri til å undersøke blod eller vev i diagnostisk øyemed.

På tide å ta neste skritt på veien mot bedre helse? Henvend deg til nærmeste klinikk med OligoScan. Uno Vita AS er enedistributør i Norge og Sverige og tilbyr også tester ved vår Klinikk for Integrert Medisin på Kjelsås i Oslo. Henved deg til vår salgsavdeling om du vurderer å anskaffe den OligoScan.

Last ned informasjon om betydnigen av tyngmetaller her!

Last ned informasjom om betydningen av riktig mineralbalanse her!
Last ned generell informasjon om mineralene her!

Uno Vita AS - Sjøgata 15, 1516 Moss - Norge
Telefon: (+47) 22 091880 e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettbutikk: shop.unovita.com